Data: 2002-01-03 23:51:14
Temat: Re: help - czym tu zaskoczy? - a czasu ma?o - urodzinki m??a
Od: <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> >
> >polowki ze skórka jesli rozumiem? a czy mieso nie dostanie troszke
> >gorzkiego posmaczku od tej skórki?
Oczywiście, że ze skórką, tyle tylko, że jak się będzie usuwało miąższ to
trzeba go tak ze 3 mm zostawić.
> ale co Ty, skorka pomaranczowa jakos tak robi, ze calosc staje
> sie wytrawna...
Otóż to!!! Krysia ma rację - całość pachnie fenomenalnie!
A podać je można z frytkami - w zasadzie sztućce przy drugiej połówce
pomarańczy zaczynają przeszkadzać, więc frytyki będą pasowały.
Pzdr
Kundzia
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|