Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: imbir - pytanko Re: imbir - pytanko

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: imbir - pytanko

Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.icm.edu.pl!news
.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: imbir - pytanko
Date: 26 Feb 2003 01:57:37 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 28
Message-ID: <03bb01c2dd32$29f26550$dc96573e@home68z1dftw81>
References: <i...@4...com>
<r...@4...com>
<3...@p...onet.pl> <3...@u...fu-berlin.de>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1046221057 4129 192.168.240.245 (26 Feb 2003 00:57:37 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 26 Feb 2003 00:57:37 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-Received: from dial-5596.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.150.220]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.35 #1) id
18np7V-0003kV-00 for p...@n...pl; Wed, 26 Feb 2003
01:08:21 +0100
X-Received: from dial-5596.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.150.220]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.35 #1) id
18np7V-0003kV-00 for p...@n...pl; Wed, 26 Feb 2003
01:08:21 +0100
X-Received: from dial-5596.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.150.220]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.35 #1) id
18np7V-0003kV-00 for p...@n...pl; Wed, 26 Feb 2003
01:08:21 +0100
X-Received: from dial-5596.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.150.220]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.35 #1) id
18np7V-0003kV-00 for p...@n...pl; Wed, 26 Feb 2003
01:08:21 +0100
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:142761
Ukryj nagłówki

From: "Waldemar Krzok" <w...@u...fu-berlin.de>

>
> do chińszczyzny kroję imbir i marchewkę w drobne "zapałki", solę i
> zalewam octem. Odstawiam na parę godzin do lodówki. Opłukuję i do
> żarcia
> dodaję (w woku).
> Waldek

Powiedz mi, co daje to zalewanie octem?
no i dlaczego i solisz i zalewasz ...
Wybacz, jesli uznasz moje pytania za durne :-)...
ale skads ten pomysl jest... a skoro jest..i stosujesz... to ja chcialabym wiedziec
dlaczego...
Tym bardziej, ze dotad uzywalam imbiru swiezego w sladowych ilosciach.. bowiem jest
on bardzo aromatyczny
Barbara




---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.459 / Virus Database: 258 - Release Date: 2003.02.26


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
26.02 Waldemar Krzok
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6