« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "altf4" <a...@p...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak piec mięso typu boczek lub karczek ? Date: Fri, 14 Jan 2005 16:15:31 +0100 Organization: xyz Lines: 11 Sender: t...@p...onet.pl@148.81.190.244 Message-ID: <cs8nn6$4l2$1@news.onet.pl> References: <cs86sr$jid$1@nemesis.news.tpi.pl> Reply-To: "altf4" <a...@p...com> NNTP-Posting-Host: 148.81.190.244 X-Trace: news.onet.pl 1105715750 4770 148.81.190.244 (14 Jan 2005 15:15:50 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 14 Jan 2005 15:15:50 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:227848 Ukryj nagłówki > mam pytanie jak piec mięso typu boczek lub karczek żeby było soczyste i |
Zobacz także