« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "szama" <s...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak ugotować ryż by... Date: Sat, 23 Nov 2002 17:35:42 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 12 Sender: s...@p...onet.pl@n13.satfilm.net.pl Message-ID: <aroasj$839$1@news.onet.pl> References: <arno7a$6vr$1@absinth.dialog.net.pl> NNTP-Posting-Host: n13.satfilm.net.pl X-Trace: news.onet.pl 1038069459 8297 195.136.107.237 (23 Nov 2002 16:37:39 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 23 Nov 2002 16:37:39 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:135754 Ukryj nagłówki aby ryż był sypki do gotowania trzeba wlać odrobinę oleju |
Zobacz także