Data: 2002-11-24 01:04:37
Temat: Re: jak ugotować ryż by...
Od: "Adam" <a...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Aby dobrze wchłaniał gęste sosy.
Ryż sypki to podstawa wielu kuchni: indonezyjskiej, niektórych chińskich,
malajskiej ...
Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:2f6vtusm1tlobop6nsu4v485ckrv19bo5k@4ax.com...
> witaminki napisal(a):
>
> >pytanko:
> >co należy zrobić by ryż po ugotowaniu był faktycznie sypki a nie robiła
się
> >z niego papka?
>
> A w zasadzie to co to za szjba z tym sypkim ryzem? Na cholere ryz ma
> byc 'faktycznie' sypki?
>
> --
> Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
>
> "What is it about audio that brings out all the idiots?"
|