« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!news.nask.pl!not-for-mail From: "Adam" <a...@s...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak ugotować ryż by... Date: Sun, 24 Nov 2002 02:04:37 +0100 Organization: NASK - www.nask.pl Lines: 25 Message-ID: <arp8j6$1ok$1@pippin.warman.nask.pl> References: <arno7a$6vr$1@absinth.dialog.net.pl> <2...@4...com> NNTP-Posting-Host: pia-159.dialup.supermedia.pl X-Trace: pippin.warman.nask.pl 1038099878 1812 212.75.107.159 (24 Nov 2002 01:04:38 GMT) X-Complaints-To: u...@n...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 24 Nov 2002 01:04:38 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:135788 Ukryj nagłówki Aby dobrze wchłaniał gęste sosy. |
Zobacz także