Data: 2005-04-24 12:20:27
Temat: Re: jak upiec soczysty schab?
Od: t...@g...pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
toudi wrote:
>Użytkownik "PeBe" <r...@g...mm.pl> napisał w wiadomości
>news:d4fvkh$1kse$1@news.mm.pl...
>
>
>>hmmm,ja tez pieke w worku,ale efekt jest bardzo suchy-jak to mozliwe???:)
>>
>>
>Bo, moim zdanie, w worku dzieje się to samo, soki ze schabu wypływają, sosik
>może i dobry, ale schab wiór i do tego ugotowany. Zaprawdę powiadam, tylko
>obłożenie gęste plasterkami słonimy po wierzchu - zakrycie całej góry
>schabu, plasterek przy plasterku i dość częste polewania daje schab soczysty
>i pyszną słoninkę na zakąskę.
>
>
To ja nie rozumiem czemu moj schab soczysty, bez polewaia i sloniny.
Obsmazam ostro ze wszystkich stron, dolewam ciut wody i dusze ile tam
trzeba.
Kot
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|