Message-ID: <3...@s...pl>
Date: Mon, 03 Dec 2001 15:10:05 +0100
From: PatryCCCja <k...@s...pl>
X-Mailer: Mozilla 4.78 [en] (Windows NT 5.0; U)
X-Accept-Language: pl,en
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: jak wykorzystać świeży imbir?
References: <9ufn9o$6bn$1@news.tpi.pl>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl
X-Trace: news.vogel.pl 1007388318 inferno.mikrus.pw.edu.pl (3 Dec 2001 15:05:18
+0100)
Lines: 35
X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!news.vogel.pl!nnrp
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:85486
Ukryj nagłówki
Basia wrote:
> Czy jakis dobry duszek powie mi co mozna zrobic ze swiezym
> imbirem(bezmiesnie).
wojmatowy brokul w zóltym sosie imbirowym
http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=736
(no wojmat, pewnie jeszcze cos z imbirem wyczarowales, nie tylko to.
pochwal no sie, pochwal :)
CHUTNEY JABLKOWY
http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=588
imbirowe togiatelle
http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=1678
krem imbirowy
http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=1723
Kremowa fasola
http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=2201
Krokiety orientalne
http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=1853
itd...
jakbys nie wiedziala gdzie szukac :)
pewna niedogodnoscia jest ze na liscie skladnikow nie ma oddzielnie imbiru
swierzego i w proszku, ale przepisy mozna latwo znalezc i cos z tego wybrac
:)
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|