Data: 2003-06-15 19:13:23
Temat: Re: jakie zioła?
Od: "AniaT" <anna.t@no_spam.interia.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marta Trzaska" <m...@m...net.pl> napisał w wiadomości
news:bci8fr$2rr$1@nemesis.news.tpi.pl...
> a co do tego koperku i pietruszki.. to koperek siekany jest na drobno (lub
> troche grubszy np jak chcemy zima zupe koperkowa) chowamy do pudeleczek i
do
> zamrazarki
A ja z koperkiem robie odwrotnie. Galazki (te drobniejsze) upycham do
pudeleczka i zamrazam. Potem wyciagam i ubijam drewnianym tluczkem ten
zamrozony koperek i odkladam do zamrazarki, wychodzi jak robniutko
pokrojony, zupelnie sypki, mozna po trochu dosypywac do potraw.
--
AniaT
mailto:anna.t@to*skasuj.interia.pl
|