Data: 2001-01-25 07:46:29
Temat: Re: kapusta, a właściwie resztki
Od: "Joanna" <j...@e...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kapuste poszatkowac, dodac pokrojone kwasne jablka, posolic, dolac wody i
gotowac do miekkosci.
Na koniec zasmazka jasna, troche cukru, w razie potrzeby uzupelniac wode -
powinna byc zawiesista.
--
Joanna
J...@e...pl
Użytkownik Ula <k...@d...ds2.pg.gda.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:94fc0q$hga$...@s...pg.gda.pl...
> Mam małą rodzinkę, więc nawet z małej kapustki wychodzi mi sporo
> gołąbków ( które właśnie zrobiłam ) i jeszcze całkiem sporo kapusty
zostaje.
> Tak sobie pomyślałam o zasmażanej kapuście, sprawdziłam nawet przepis w
> książce kucharskiej, ale jakoś do mnie nie przemawia.
> Może znacie wypróbowany i pyszny przepis na takową?
> Pozdrowionka
> Urszula
>
>
|