| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.nask.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-fo r-mail From: "gdaMa" <spamowka@.wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: karczek na grilla Date: Tue, 22 Jun 2004 16:08:33 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 9 Message-ID: <cb9e2i$rdk$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <cb9cva$fuu$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: mgm.softman.com.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1087912851 28084 213.25.195.100 (22 Jun 2004 14:00:51 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 22 Jun 2004 14:00:51 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:205560 Ukryj nagłówki Ja używam do marynaty tylko soli, dużo czosnku, majeranku i olej, po | |
Zobacz także