Data: 2004-06-22 13:41:56
Temat: karczek na grilla
Od: "mistasz" <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam wszystkich
Nigdy nie udalo mi sie jeszcze samemu przyprawic karczku na grilla tak aby
wyszedl mieki i soczysty. Robie wedlug przepisu (przyprawy + olej) i za
kazdym razem co probowalem wychodzi mi podeszwa. Natomiast kupione gotowe
mieso na grilla wychodzi mi dobrze, mieciutke i soczyste.
Czy jest mozliwe zrobic samemu podobny karczek? Przekopalem Google ale nie
znalazlem odpowiedzi na to pytanie.
Prosze o przepis jak prawidlowo przyprawic karczek na grilla aby wyszedl
smaczny, oraz na co zwracac uwage aby nie zrobic z niego podeszwy. (Prosze
wziazc pod uwage ze jestem laikiem w sprawach kuchni ;))
Pozdrowka dla calej grupy
Mistasz
|