Data: 2004-06-18 13:16:46
Temat: Re: kartofle
Od: "Gusiek" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "m." <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:caup9h$b7t$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Wlodzimierz Macewicz" <w...@i...pw.edu.pl> napisał w
> wiadomości news:caumdf$o2b$1@julia.coi.pw.edu.pl...
> Dlaczego? bo się nie rozpadają po ugotowaniu? Bo nie są sypkie? Nie
rozumiem
> co z obecnymi ziemniakami jest nie tak. Co prawda kupuję ziemniaki w
> Markach, nie w Warszawie ale nie wydaje mi się żeby mogły się aż tak
różnić.
> A te co kupuję to sa całkiem smaczne.
Na "Mazowsu" jest taka opinia, że ziemniak to musi być biały i sypki, bo
inaczej to jest niedobry :)
Przeciwnie w pozostałej części kraju :)
Pozdrawiam,A.
|