Data: 2000-10-16 11:35:58
Temat: Re: kawa
Od: e...@l...pdi.net (Ella Szeremetti)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "pablo" <p...@p...fm>
To: <p...@n...pl>
Sent: Monday, 16 October, 2000 14:05
Subject: Re: kawa
> > Jak kawa to tylko Lawazza z ekspresu, ale nie przepływowego tylko
> > ciśnieniowego...
> ja pijam arabice z Kenii i Nikaragui raczej ciemno palona, choc czasami
> jasno palona tez ale jest zdecydowanie mocniejsza, parzenie kawy bez
> ekspresu cisnieniowego to troche barbarzynstwo, tracimy wtedy zbyt duzo z
> aromatu i smaku.
> pablo
>
Ech, pomarzyc..., w kazdym super- markecie, kenijska , od 1 do 5 stopnia....
Chyba zrobie sobie kolejna Lavazze..
BTW- nie zastanawialiscie sie, dlaczego w tylu knajpach daja te ohydne
zabielacze, zamias po prostu mleko?
Ella
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|