Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!agh.edu.
pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: a...@m...com.pl (Agnieszka Stańczyk)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: kawa kolejne zagadnienia
Message-ID: <00c401c03827$5ced27e0$8e8d808b@astanczyk>
Date: 17 Oct 00 10:45:25 GMT
References: <8sha1j$mk2$1@news.tpi.pl>
Sender: o...@n...pl
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Organization: email<>news gateway
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
Lines: 23
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:35611
Ukryj nagłówki
----- Original Message -----
From: pablo <p...@p...fm>
To: <p...@n...pl>
Sent: Tuesday, October 17, 2000 1:35 PM
Subject: kawa kolejne zagadnienia
> Juz dowiedzialem sie nieco na temat doprawiania kawy. Ale teraz mam inne
> pytanie jakie rodzaje kawy preferujecie (producenci, gatunki) gdzie sie
> zaopatrujecie w kawe i w jaki sposob parzycie. Oczywiscie chcialbym poznac
> doswiadczenia osob dla ktorych zalanie taniej "kawy" wrzatkiem w szklance
> czy kubku to nie zasluguje na miano przyrzadzania kawy.
> Zakladam ze slowo rozpuszczalna nie pojawi sie w tej dyskusji w ogole.
>
> pablo
> Lavazza (Qualita' d'oro lub Qualita' rossa) oraz ILLY caffe' ! Tylko i
wyłącznie.
Agni
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|