Data: 2016-02-17 17:50:01
Temat: Re: "klient nasz pan"
Od: XL <n...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu środa, 17 lutego 2016 01:03:09 UTC+1 użytkownik Pszemol napisał:
> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
> news:56c2fb53$0$701$65785112@news.neostrada.pl...
> > W dniu 16.02.2016 o 00:32, XL pisze:
> >> W dniu poniedziałek, 15 lutego 2016 22:41:36 UTC+1 użytkownik Jarosław
> >> Sokołowski napisał:
> >>
> >>> Taka "śladowa zawartośc orzecha" oznaczać
> >>> może kilka drobnych wiórków, a te mogą zrobić kuku nawet pojedynczo.
> >> Śladowość oznacza śladowość - czyli nawet pojedyncze molekuły substancji
> >> lub ich brak w danej porcji i istnienie tam tzw śladu. Może wreszcie
> >> niektórzy przy tej okazji WRESZCIE zrozumieją per analogiam, że to jest
> >> po prostu... homeopatia.
> >
> > LOL
>
> Pomylenie pojęć... tak jak kiedyś z kwaśnością i pH neutralizowanym
> dodatkiem cukru. Fakt, podobna nazwa ale znaczenie inne... No ale jak ktoś z
> samej nazwy zjawiska całą o nim wiedzę wnioskuje.
No, właśnie, a to twoje własne wnioskowanie - bo ja mówiłam cały czas o kwaśności w
kontekście cukru.
|