Data: 2016-02-17 17:51:16
Temat: Re: "klient nasz pan"
Od: XL <n...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu środa, 17 lutego 2016 01:21:18 UTC+1 użytkownik Pszemol napisał:
> "Trefniś" <t...@m...com> wrote in message
> news:op.ycwwinremtaby1@tncap.home...
> > W dniu .02.2016 o 02:05 Pszemol <P...@p...com> pisze:
> >
> >> "XL" <n...@g...com> wrote in message
> >> news:a5572c51-c0ef-49fa-b1d9-1f0285374162@googlegrou
ps.com...
> >>>> > Bo może być tak, że niektórzy producenci *dobrowolnie* podają
> >>>> > wszystkie składniki, nawet te których nie muszą podawać a inni
> >>>> > podają tylko te które muszą i sprawiają błędne wrażenie że ich
> >>>> > produkt nie ma dodatków... :-)
> >>>>
> >>>> Co tam 2%! Nawet śladowe ilości trzeba podawać!
> >>>> No wiesz, w końcu jesteśmy w UE od paru lat.
> >>>
> >>> Ciekawe, czemu nie podają zawartości soli w... cukrze
> >>
> >> Zero.
> >>
> >>> - co to od niej pszczoły padają, a zwala się to na komóry :-/
> >>
> >> Jasne.
> >
> > W Pszemolu jest już chyba więcej "typowego amerykanina", którego tu tak
> > próbował obśmiać.
> >
> > http://forum.pasiekaambrozja.pl/viewtopic.php?t=1429
5&p=263390
>
> Ale co ma sól w cukrze z JEDNEGO hipermarketu z Podkarpacia
> do masowego wymierania pszczół na całym świecie?
> XL jak zwykle rutynowo upraszcza i spłyca wszystko dookoła siebie.
Pogłębia. Cukier NA CAŁYM świecie jest używany w pszczelarstwie - i fałszowany solą
:->
|