Data: 2016-02-18 07:47:09
Temat: Re: "klient nasz pan"
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2016-02-17 22:04, obywatel FEniks uprzejmie donosi:
> W dniu 17.02.2016 o 19:05, Pszemol pisze:
>> "XL" <n...@g...com> wrote in message
>> news:b0f13dda-65b8-4e9c-a325-69e1835d8cea@googlegrou
ps.com...
>>> W dniu środa, 17 lutego 2016 01:03:09 UTC+1 użytkownik Pszemol napisał:
>>>> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
>>>> news:56c2fb53$0$701$65785112@news.neostrada.pl...
>>>> > W dniu 16.02.2016 o 00:32, XL pisze:
>>>> >> W dniu poniedziałek, 15 lutego 2016 22:41:36 UTC+1 użytkownik
>>>> Jarosław
>>>> >> Sokołowski napisał:
>>>> >>
>>>> >>> Taka "śladowa zawartośc orzecha" oznaczać
>>>> >>> może kilka drobnych wiórków, a te mogą zrobić kuku nawet
>>>> pojedynczo.
>>>> >> Śladowość oznacza śladowość - czyli nawet pojedyncze molekuły >>
>>>> substancji
>>>> >> lub ich brak w danej porcji i istnienie tam tzw śladu. Może wreszcie
>>>> >> niektórzy przy tej okazji WRESZCIE zrozumieją per analogiam, że
>>>> to >> jest
>>>> >> po prostu... homeopatia.
>>>> >
>>>> > LOL
>>>>
>>>> Pomylenie pojęć... tak jak kiedyś z kwaśnością i pH neutralizowanym
>>>> dodatkiem cukru. Fakt, podobna nazwa ale znaczenie inne... No ale
>>>> jak ktoś z
>>>> samej nazwy zjawiska całą o nim wiedzę wnioskuje.
>>>
>>> No, właśnie, a to twoje własne wnioskowanie - bo ja mówiłam cały czas
>>> o kwaśności w kontekście cukru.
>>
>> Słabą masz pamięć.
>
> Wody. ;)
Nie ma wody na pustyni.
Q
--
Niektórzy zarzucają mi bycie szowinistą, a ja zawsze w takiej sytuacji
powtarzam, że to nieprawda, bo szowiniści to tacy goście, którzy
uważają, że kobieta powinna siedzieć w kuchni.
Ja natomiast uważam, że w kuchni też może coś popsuć.
|