Data: 2016-02-18 22:01:30
Temat: Re: "klient nasz pan"
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 18.02.2016 o 07:47, Qrczak pisze:
> Dnia 2016-02-17 22:04, obywatel FEniks uprzejmie donosi:
>> W dniu 17.02.2016 o 19:05, Pszemol pisze:
>>> "XL" <n...@g...com> wrote in message
>>> news:b0f13dda-65b8-4e9c-a325-69e1835d8cea@googlegrou
ps.com...
>>>> W dniu środa, 17 lutego 2016 01:03:09 UTC+1 użytkownik Pszemol
>>>> napisał:
>>>>> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
>>>>> news:56c2fb53$0$701$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>> > W dniu 16.02.2016 o 00:32, XL pisze:
>>>>> >> W dniu poniedziałek, 15 lutego 2016 22:41:36 UTC+1 użytkownik
>>>>> Jarosław
>>>>> >> Sokołowski napisał:
>>>>> >>
>>>>> >>> Taka "śladowa zawartośc orzecha" oznaczać
>>>>> >>> może kilka drobnych wiórków, a te mogą zrobić kuku nawet
>>>>> pojedynczo.
>>>>> >> Śladowość oznacza śladowość - czyli nawet pojedyncze molekuły >>
>>>>> substancji
>>>>> >> lub ich brak w danej porcji i istnienie tam tzw śladu. Może
>>>>> wreszcie
>>>>> >> niektórzy przy tej okazji WRESZCIE zrozumieją per analogiam, że
>>>>> to >> jest
>>>>> >> po prostu... homeopatia.
>>>>> >
>>>>> > LOL
>>>>>
>>>>> Pomylenie pojęć... tak jak kiedyś z kwaśnością i pH neutralizowanym
>>>>> dodatkiem cukru. Fakt, podobna nazwa ale znaczenie inne... No ale
>>>>> jak ktoś z
>>>>> samej nazwy zjawiska całą o nim wiedzę wnioskuje.
>>>>
>>>> No, właśnie, a to twoje własne wnioskowanie - bo ja mówiłam cały czas
>>>> o kwaśności w kontekście cukru.
>>>
>>> Słabą masz pamięć.
>>
>> Wody. ;)
>
> Nie ma wody na pustyni.
Czyli jeszcze gorzej niż myślałam.
Ewa
|