Data: 2001-10-08 11:07:06
Temat: Re: klopsiki
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>:
>50 dag mielonego,
>z?bek czosnku,
>pieprz,
>sól.
>jajo
>wywar roso?owy, albo kostka.
>
>Ugotowa? rosó?. Do mi?sa mielonego, doda? jajo, starannie wyrobi? mas?,
>przyprawi? sol? i pieprzem. Z masy uformowa? ma?e pulpeciki, w?o?y? je do
>wrz?cego roso?u i gotowa?, a? wyp?yn?.
>Pulpety wyj?? ?y?k? cedzakow?, prze?o?y? na talerz, rosó? wykorzysta? do sosu
>mi?snego lub pomidorowego.
>pozdr. Wilma
>
ja takie gotuje bezposrednio w zupce, najczesciej jazrynowej.
Krysia
No i te w kapuscie udawane gobki dla leniwych. dietetyczne dosc.
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|