Data: 2004-01-07 22:49:00
Temat: Re: kluski z frytkami na winie
Od: Eryk Orłowski <e...@N...wprost.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> No bez przesady, gadamy sobie. Ja tam od czasu do czasu uruchomię
> frytkownicę, aby czosnek w łupinkach poskwierczał. Ale wolę pieczony. Ot
> można go wstawić w pobok kazdego pieczonego mięsa.
- znaczy sie oszczedze na lekarzach bo przeczulony jestem ;) W piecu nie
probowalem, moze usmaze go jeszcze calkiem bez oliwy na patelni i zobaczymy
jaki bedzie efekt.
> >
> Wina Pasqua. A dlaczego przez niektórych miażdżone?
- mam znajomego, ktory w zasadzie slusznie rosci sobie pretensje do zwawstwa
tematu. ow znajomy twierdzi, ze pasqua we wloszech to takie posledniejsze
winko, ktore mozna wyslac do polski, bo tu i tak wypija :D Sam nie wiem co o
tym myslec, bo jak mi nie daj bog posmakuje, wyjde na prostaka ;-))
a zdanie znajomego sobie szanuje bardzo w kwestii wina, dotad dobrze na tym
wychodzilem. niech tam - najwyzej snobem zostane, ktoremu smakuje z przekory
;))
dobranoc.
eof
|