| « poprzedni post | następny post » |
|
From: "Zbigniew Góralski" <z...@p...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <d69mh3$cg2$1@opal.futuro.pl> <1991115469$20050516111238@ewcia.kloups> <d69ooa$dk0$1@opal.futuro.pl> <1645437603$20050516120521@ewcia.kloups> Subject: Re: konfitura z cebuli białej - szukam przepisu Date: Tue, 17 May 2005 11:18:56 +0200 Message-ID: <2...@n...home.net.pl> MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Mailer: home.pl my.webmail X-Priority: 3 X-NNTP-Posting-Host: cqb151.neoplus.adsl.tpnet.pl NNTP-Posting-Host: 212.85.112.62 X-Trace: news.home.net.pl 1116321539 212.85.112.62 (17 May 2005 11:18:59 +0200) Organization: home.pl news server Lines: 10 X-Authenticated-User: zg.post@home Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.home.net.pl!not-for-mail Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:239607 Ukryj nagłówki > ps. ta konfitura nadaje sie nie tylko do foie gras, doskonale pasuje | |
Zobacz także