| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!lublin.pl!news.lublin.p l!not-for-mail From: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kotlet pozarski - jak sie robi? etymologia (itp) w kuchni Date: Mon, 13 Sep 2004 20:51:54 +0000 (UTC) Organization: lubman Lines: 27 Message-ID: <ci519a$rq4$2@news.lublin.pl> References: <chsse9$qgp$1@news.onet.pl> <w...@n...onet.pl> <chu4mu$a7m$1@news.onet.pl> <w...@n...onet.pl> <chua4q$8eb$1@news.onet.pl> <w...@n...onet.pl> <chumgd$rad$1@news.lublin.pl> <w...@n...onet.pl> <ci465r$81r$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: apollo.man.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.lublin.pl 1095108714 28484 212.182.63.154 (13 Sep 2004 20:51:54 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 13 Sep 2004 20:51:54 +0000 (UTC) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:214672 Ukryj nagłówki eM <...@...c> wrote: | |
Zobacz także