| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Jerzy Nowak <0...@m...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy Date: Fri, 02 Nov 2007 20:25:01 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 10 Message-ID: <fgfteh$26$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <fgfdar$eb8$1@nemesis.news.tpi.pl> <fgfj9g$p91$2@atlantis.news.tpi.pl> <w...@n...gazeta.pl> <fgfk2q$smo$1@atlantis.news.tpi.pl> <n...@k...net> NNTP-Posting-Host: aavm107.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1194031377 70 83.6.46.107 (2 Nov 2007 19:22:57 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 2 Nov 2007 19:22:57 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 2.0.0.6 (Windows/20070728) In-Reply-To: <n...@k...net> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:304928 Ukryj nagłówki Konrad Kosmowski pisze: | |
Zobacz także