| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: krys <k...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: które masło dla fanatyka? Followup-To: pl.rec.kuchnia Date: Mon, 30 Mar 2009 19:13:50 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 12 Message-ID: <gqquke$hn5$1@inews.gazeta.pl> References: <gqnqmo$srb$1@achot.icm.edu.pl> <gqprr0$86b$1@inews.gazeta.pl> <r...@4...net> Reply-To: k...@p...onet.pl NNTP-Posting-Host: admb88.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8Bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1238433230 18149 79.185.31.88 (30 Mar 2009 17:13:50 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 30 Mar 2009 17:13:50 +0000 (UTC) X-User: wistyna User-Agent: KNode/0.99.01 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:321361 Ukryj nagłówki Ikselka wrote: | |
Zobacz także