Data: 2009-03-30 21:12:26
Temat: Re: które masło dla fanatyka?
Od: pSp <b...@t...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 29 Mar 2009 14:22:37 +0200, yapann napisał(a):
> nawet jeśli masło 100% w przemyśle to już mrzonka z definicji i 'muszą' być
> te barwniki czy cokolwiek - czy udało wam upatrzyć masło, które jest według
> was masłem?
> Nie chodzi mi o to, które według was jest po prostu 'ok', pytanie to kieruję
> wyłącznie do osób, które z pewnych (nie istotne jakich) względów
> kategorycznie mierzą w jedzenie prawdziwego masła bez sztuczek, albo po
> prostu bezwzględnie unikają tłuszczów trans.
Witaj :)
Co do jagrow itd z roznych sklepow - na patelni zostawiaja rozny "szum"
ostatnio bylem zdziwiony pozytywnie mixem pod nazwa "ekstra mazurskie" -
firmy nie pamietam, wczesniej lubilem wyroby z warlubia, ale chyba im
jakosc siadla. "Oselki" mnie zawiodly tym szumem.
To ze maja barwnik jasne :) ale akurat tu bym nie szukal powodow roznic
jakosciowych.
To tak bardzo subiektywnie.
K.
|