Data: 2000-10-09 08:58:48
Temat: Re: losos
Od: "Ela" <e...@b...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Rzadko zamrazam ryby. Tym razem nie mialam wyjscia. Wyjezdzalam na weekend i
nie moglam go zrobic od razu. Sam zdecydowanie bardziej wole swieze. Lepiej
jednak zamrozic niz stracic prawda???
Ela
sadyl <s...@p...onet.pl> wrote in message
news:39E17E0A.72937A97@poczta.onet.pl...
>
>
> Ela wrote:
> >
> > Hej!!
> >
> > Mam w zamrazalniku lososia.
>
> Biedne zwierzę :))
> A na przyszłość - nie zamrażaj ryb, a już szczególnie łososia - robią
> się do d.. (tzn ich konsystencja po rozmrożeniu)
>
> >Co mozna z niego zrobic oprocz tradycyjnego
> > uzmazenia, czy upieczenia w folii?
> > Kolezanka podala mi wczoraj przepis na tatar z takiego wlasnie lososia.
Nie
> > moge przekonac sie do surowej ryby.
>
> Spróbuj choć raz, z niewielkiej ilości.
> Gwarantuję Ci, że się przekonasz.
>
> sadyl
|