Data: 2005-07-25 12:22:34
Temat: Re: mąka - pytanie
Od: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
jacenty <s...@w...pl> wrote:
>> Na marginesie, oświećcie mnie proszę, jak to jest z tymi mąkami - chodzi
> mi
>> o te typy - 450, 500, 550 itd.
>> Ktoś mi powiedział że to właśnie metoda mielenia, ale ktoś inny z kolei że
>> to chodzi o lepkość. Głupia jestem nadal.
>>
>> Pozdrawiam,
>> Joe
>>
>> O ile mi widomo to chodzi o mielenie. Wielkość oczek na sicie czy grubość
> bębnów do mielenia. Coś koło tego
Źle Ci wiadomo. Co, Google się zepsuło? Przecież było już o tym pisane nie
raz, np. tu: http://makeashorterlink.com/?L21713E7B
W skrócie ten numer określa ile gramów popiołu pozostaje po spaleniu 100 kg
mąki.
Pedro.
--
#!perl -- Maciej "Pedro" Jastrzębski <M...@m...lublin.pl>
open(h,${$|})?$_=<h>.<h>:fwd<vgy;split??;$=-=$=;whil
e(!$S){$===43?exit:print$_
[$==unpack"x$?c",' !*"T1*K1OKD1*T1#1*m#Oi*/ODj1#N)*"E#B*"O*@n*/O@KE"1#N Bj*!'.
'K1Bj*@n*1l1B)Bm!*i)"T*)"ND)(1* *h#)1BjN*+'];$?+=!$S}
|