Data: 2002-10-13 09:08:34
Temat: Re: makaron do lasagne
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Barbara Czaplicka" <b...@i...com.pl> napisał w wiadomości
news:092a01c27249$ba59c6a0$dd8d573e@home68z1dftw81..
.
> From: "Konrad Brywczyński" <k...@b...tk>
>
> Ale ta mąka nasza jest strasznie kiepska. Wychodzą z niej kluchy,
> nie makaron.
> =================
>
> Fakt. To, co jest w tym roku, to istna groza.
> Osobiscie przypuszczam, ze wlasnie z tego powodu robia sie nam w tym roku
zakalce.
> Nie umiem sobie tego inaczej wytlumaczyc.
> Potwierdzcie prosze, lub zaprzeczcie.
> Barbara
zaprzeczam, mi sie nie robia zakalce,
do ciast , pierogow i makaronow, pizzy uzywam przewaznie maki tortowej
(przesiewam do ciast) , do kruchego- krupczatki
i nic zlego jakos nie zaobserwowalam
Jola L-L Polska
|