Data: 2002-10-13 10:50:25
Temat: Re: makaron do lasagne
Od: Konrad Brywczyński <k...@b...tk>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jola L-L <j...@i...pl> w <news:aobe63$div$1@news.tpi.pl>
napisał(a):
> zaprzeczam, mi sie nie robia zakalce,
> do ciast , pierogow i makaronow, pizzy uzywam przewaznie maki tortowej
> (przesiewam do ciast) , do kruchego- krupczatki
> i nic zlego jakos nie zaobserwowalam
Zakalca dotąd nie miałem, ale mąka jest kiepska. Tanich typu "Aro"
(marka Makro C&C) w ogóle nie należy tykać, zwykle próbuję jakichś
poznańskich, tortowa nie do wszystkiego jest dobra, ostatnio daję
trochę chlebowej kupionej w piekarni - ładnie rośnie.
--
Konrad J. Brywczyński No use to complain
k...@b...tk If you're caught out in the rain
www.brywczynski.tk Your mother's quite insane
GG:1528179 Cat food cat food cat food again
|