Data: 2006-03-21 23:55:05
Temat: Re: makaron z sosem "bolońskim"
Od: "ktabaczynski" <k...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Hanna Burdon" <b...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:dvpto4$59s$1@inews.gazeta.pl...
> In news:dvprtt$7no$1@serwer.zanet.pl,
> Ania wrote:
>> 200 g posiekanej wątróbki drobiowej
>>
>> Wątróbka zupełnie się rozgotowuje przez co sos robi się gładki,
>> jedwabisty.
>
> Interesujące. Może warto spróbować. Tylko musiałabym w tajemnicy przed
> mężem wrzucać tę wątróbkę, on ma irracjonalne uprzedzenia.
Wcale nie takie irracjonalne.
Wszelkie wątróbki można było jeść
50 lat temu. Teraz magazynują
wszelkie możliwe zanieczyszczenia.
Pozdrowienia. Krzysztof.
|