Data: 2004-12-06 07:19:03
Temat: Re: masa z krowek
Od: "Meg" <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Zacznijmy od tego ze chcialam zrobic mase ze skondensowanego mleka do
> wafli. Niestety mleka nie udalo mi sie kupic :( Kupilam za to krowki... I
> teraz moje pytanie: czy da sie je jakos rozuscic by mialy taka
> konsystencje by mozna je bylo rozsmarowac? Jesli tak to jak to zrobic tzn
> w czym i z dodatkiem czego? Czy ktos z Was kiedys probowal takiego
> eksperymentu? Pozdrawiam. Bede wdzieczna za wszystkie rady. Magda
>
ktoś podawał jakiś czas temu przepis na szyszki i tam jest właśnie taka masa
:kostka margaryny (ja dałam masło ), 3 łyżki kakao i 1/2 kg krówek -wszystko
wrzucić do gara i rozpuścić mieszając na jednolitą mase , wychodzi świetna
masa , wypróbowałam , polecam :)
pozdr Magda
|