Data: 2009-07-24 05:31:22
Temat: Re: % masła w maśle
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:zyrxxa30rlrs.hbtnlzo7frhw$.dlg@40tude.net...
> Dnia Thu, 23 Jul 2009 16:47:17 +0200, jadrys napisał(a):
>
>
>> Problem tylko w tym że na dzień dzisiejszy nie ma dobrego masła od
>> _żadnego_ producenta... Przynajmniej ja nie znam takiego.
>
> Dobre masło:
> "Masło Fińskie" - w granatowym papierku.
> "Lurpak" - w srebrnym (chyba, bo własnie wyrzuciłam papierek).
dodaj jeszcze ceny obydwu (wiem wiem, zaraz powiesz ze za dobre trzeba slono
zaplacic hehehe)
ja kupuje maslo "ekstra" (producenta nie pamietam) w TESCO i... sobie je
chwale :-) )
I po zamrozeniu, orwz pozniejszym odmrozeniu nic sie nie dzieje, i po
dluzszym staniu w cieple jest ok (no moze oprocz momentow kiedy za dlugo
stoi w cieple i jelczeje... ale to naturalne dla masla)
|