Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.silweb.
pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Kalisima" <n...@m...me>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: mus z ryby
Date: Mon, 12 Jun 2006 13:44:01 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 36
Message-ID: <e6jk2r$86d$1@atlantis.news.tpi.pl>
References: <e6hnp7$6oc$1@atlantis.news.tpi.pl> <4...@x...org>
NNTP-Posting-Host: cql102.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1150112668 8397 83.31.243.102 (12 Jun 2006 11:44:28
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 12 Jun 2006 11:44:28 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1807
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1807
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:270746
Ukryj nagłówki
Uzytkownik "wma" <t...@s...se> napisal w wiadomosci
news:448c8829_1@x-privat.org...
> Kalisima skrev:
> > Witajcie!
> > Czy panga nadaje się na mus, terrinę czy coś w tym rodzaju? Jako jedna z
> > niewielu ryb jest moim zdaniem smaczniejsza po ugotowaniu niż po
usmażeniu.
> >
> > Na razie znalazłam przepis na mus z bazylią
> > http://kuchnia.gery.pl/cms/?id=2814. Może macie jeszcze jakiś sprawdzony
> > pomysł na mus z pangi (lekkostrawny byłby idealny).
> >
> > pozdrawiam
> > Kalisima
> >
> >
> Zrobilem to tak jak szczupak faszerowany czy dorsz i wyszlo bardzo
> dobre. Polecam.
>
> Wacek
>
> Inviato da X-Privat.Org - Registrazione gratuita
http://www.x-privat.org/join.php
Dziekuje,
musze poszukac przepisu.
A wczoraj zrobilam z bazylia i tez wyszlo dobre. I na cieplo i dzis na zimno
do chleba. W przepisie nie bylo o wstawianiu foremki do naczynia z woda
podczas pieczenia ale gdzies to wczesniej wiedzialam i tak zrobilam. Czy to
konieczne, czy tylko niepotrzebne utrudnianie sobie roboty?
Kalisima
|