Data: 2012-03-27 17:03:13
Temat: Re: nie-kefir maćkowy
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka wrote:
> Dnia Tue, 27 Mar 2012 07:50:29 +0200, krys napisał(a):
>
>> I słusznie, bo w koc zawija się się jogurt podgrzany do około 50stopni, i
>> on sobie tam stygnie.
>
> Bardzo ciekawe, jakie to bakterie jogurtowe przeżywają tę temperaturę.
Pewnie mutanty.
>
>> Ale rozumiem, że masz jedyny patent na wszystko.
>
> Alez skoro jogurt jest dla Ciebie wszystkim...
Nie bede Ci tłumaczyć, że usiłujesz każdego kto czymkolwiek sie podzieli
nawracać na "Ja, XL wiem NAJlepiej"
>
>> Nie zamierzam Ci udowadniać, że nie jestem wielbłądem.
>
> Nie, skąd - Ty tylko podgrzewasz jogurt do 50 stopni 3333-)
No popatrz, a mimo tego jogurt miał się dobrze.
EOT
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|