| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.int ernetia.pl!isdnet!howland.erols.net!newsfeed.dacom.co.kr!newsxfer.hananet.net!n ews.hananet.net!not-for-mail From: "Witold Szczechura" <w...@h...net> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <3a82f415$1@news.vogel.pl> <3...@n...tpi.pl> Subject: Re: ocet balsamiczny? Lines: 10 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200 Message-ID: <B5Gg6.16324$4f.450983@news.hananet.net> Date: Fri, 9 Feb 2001 08:32:06 +0900 NNTP-Posting-Host: 211.202.17.127 X-Trace: news.hananet.net 981675489 211.202.17.127 (Fri, 09 Feb 2001 08:38:09 KST) NNTP-Posting-Date: Fri, 09 Feb 2001 08:38:09 KST Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:43513 Ukryj nagłówki Dodam jeszcze, ze ocet balsamiczny oryginalny produkowany jest w okolicach | |
Zobacz także