| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.one t.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: <r...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ocet balsamiczny? Date: 9 Feb 2001 02:03:02 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 12 Message-ID: <6...@n...onet.pl> References: <3a82f415$1@news.vogel.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 981680582 24627 213.180.128.22 (9 Feb 2001 01:03:02 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 9 Feb 2001 01:03:02 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 208.40.16.22, 213.180.130.23 X-User-Agent: Mozilla/4.72 [en] (Win98; I) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:43516 Ukryj nagłówki > co to takiego ocet balsamiczny - czym on sie rozni od np. octu winnego? | |
Zobacz także