| « poprzedni post | |
|
Message-ID: <3...@m...pw.edu.pl> Date: Sat, 10 Feb 2001 11:38:49 +0100 From: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl> X-Mailer: Mozilla 4.73 [en] (Win98; I) X-Accept-Language: pl,en MIME-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ocet balsamiczny? References: <3a82f415$1@news.vogel.pl> <6...@n...onet.pl> <9608s8$60l$1@news.onet.pl> <3...@e...pl> <9...@K...Brywczynski> <3...@n...astercity.net> <962crv$lq6$1@news.internetia.pl> Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl X-Original-NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl X-Trace: news.vogel.pl 981801083 inferno.mikrus.pw.edu.pl (10 Feb 2001 11:31:23 +0100) Lines: 23 X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.vog el.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:43637 Ukryj nagłówki "Aleksander Kłosiewicz" wrote: | |
Zobacz także