Data: 2001-01-13 15:29:22
Temat: Re: offtopic - noze
Od: "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Bielak Grzegorz <b...@i...com.pl> w wiadomooci do grup
dyskusyjnych napisał:7...@i...com.pl...
> czesc :)))
> witam wszystkich grupowiczow :)))
>
> mam pytanie nastepujacej tresci bezposrednio zwiazane z kuchnia ale
> nie z gotowaniem ;-)
> czy ktos was w zapleczu domowym zajmuje sie ostrzeniem nozy ???
> jakich sie uzywa oselek ???
> na such czy mokro ????
>
>
> pomozecie ????
>
>
> --
> Pozdrowienia,
> Bielok mailto:b...@i...com.pl
>
>
> --
> Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
osobiscie ostrze na sucho
taka ostrzalka, skladajaca sie z obudowy metalowej a w srodku sa takie
okrongue czesci do ostrzenia, nie wiem jak to sie fachowo nazywa
podobno te elektryczne ostrzalki sa caukiem niezue, ale to ze suyszenia
|