Data: 2003-01-22 18:36:57
Temat: Re: olej z pestek winogron
Od: "Vefour" <v...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "PatryCCCja" <k...@s...TO_WYTNIJ.pl> napisał w wiadomości
news:3E2DA28F.3B26C58F@spinacz.TO_WYTNIJ.pl...
> anna wrote:
> > ....uzywam od dawna - do wszystkiego, w tym takze do smazenia. niedawno
> > jednak gdzies (w jakiejs gazecie chyba...) przeczytalam, ze nie powinno
> > sie go uzywac do smazenia!
> >
> > co Wy na to? (ufam Wam bardziej, niz gazetom :))
>
> nadaje sie bo ma wyjatkowo niska temp.palenia.
> rowniez go uwielbiam :)
tzn. wysoka :)))))) Nadaje sie jak najbardziej, jeden z lepszych do tego
celu ..... (choć ja wolę arachidowy)
V.
|