Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia panga? Re: panga?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: panga?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!wsisiz.edu.pl!newsfeed.neostrada.pl!
atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail
From: "lemonka" <...@a...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: panga?
Date: Sun, 21 Dec 2008 20:10:53 +0100
Organization: TP - http://www.tp.pl/
Lines: 34
Message-ID: <gim4f9$hv2$1@atlantis.news.neostrada.pl>
References: <gijdg7$kkg$2@news.task.gda.pl> <gijk9d$gcs$1@inews.gazeta.pl>
<gijpbg$dmi$1@news.albasani.net> <gijs27$nj6$1@inews.gazeta.pl>
<gijsc4$hcq$1@news.albasani.net> <gijumv$5ro$1@inews.gazeta.pl>
<gik6bi$5ar$1@news.task.gda.pl> <gilfg3$gbi$1@inews.gazeta.pl>
<gilpri$2is3$1@opal.icpnet.pl>
<ktgolzf80a7n$.zw0vvyt4awdf$.dlg@40tude.net>
<gilvhs$2ovi$1@opal.icpnet.pl>
NNTP-Posting-Host: avi52.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: atlantis.news.neostrada.pl 1229886761 18402 83.27.42.52 (21 Dec 2008
19:12:41 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 21 Dec 2008 19:12:41 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:318520
Ukryj nagłówki


Użytkownik "Theli" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:gilvhs$2ovi$1@opal.icpnet.pl...
> Ikselka pisze:
> > Dnia Sun, 21 Dec 2008 17:11:47 +0100, Theli napisał(a):
> >
> >> I nie rozumiem: ,,Biorąc pod uwagę, że tzw. glazura (zamarznięta
woda na
> >> wierzchu) to nawet 20 proc. wagi filetu w sklepie, razem z pangą
klient
> >> kupuje do 40 proc. wody z Mekongu. (...)''
> >> No to 20 czy 40? I skad pewnosc, ze ta ,,glazura'', to woda, w
ktorej
> >> ryba plywa, a nie kranowa z magazynu?
> >
> > Ta glazura to sposób na powiekszenie wagi -
>
> Wiem, nie musisz mi tlumaczyc, czym jest glazura.
> Ja, jako skromny matematyk, nie rozumiem, dlaczego z 20% robi sie
nagle 40%.
>
> th
>
> ps. przypomina to troche inne tekst, bodajze na gazeta.pl ,,maslo
> zawiera 82% tluszczu, ale nie producent nie podaje, czy w 100 gramach
> czy w 200''
>
> th

Na margarynie widziałam napis: zawiera 60%, czyli 3/4 tłuszczu. A na
barszczu białym: "gotować 10 minut w zimnej wodzie". Chwała niech
będzie absolwentom zarządzania i marketingu i innych esgiegiewu, którzy
te napisy układają.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
21.12 Aicha
21.12 Aicha
21.12 Aicha
21.12 Aicha
21.12 Stalker
21.12 Ikselka
21.12 Aicha
21.12 artustas
21.12 iwanos
22.12 Theli
22.12 Theli
22.12 Theli
22.12 Stalker
22.12 Ikselka
22.12 Ikselka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"