Data: 2001-02-27 18:11:45
Temat: Re: panierka
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Danka" <j...@z...nl> napisał...
> Najpierw obtocz mieso w mace, a potem w jajcu i bulce czy czyms innym. Ale
> najwazniejsze jest to, zeby z panierka nie przesadzic, jej nadmiar trzeba
> otrzasnac. Jak sie tego nie zrobi i sie czlowiek polasi, bo ona smaczna,
to
> ta skubana i tak pozniej wlasnie w czasie smazenia odpada.
A ja obtaczam grubo i mi nie odpada - jest gruba, pulchna, miejscami odstaje
od schabowego - ale to jest taki bąbel powietrzny, a nigdy nie odpada...
Może to dlatego, że ja schabowych nie solę przed panierowaniem, wcale nie
solę i nie puszczają soku?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|