Data: 2004-12-16 20:36:24
Temat: Re: pieczeń wołowa - jak ja przyrządzić aby mile zaskoczyć gościa ?
Od: "A." <a...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> napisał w wiadomości
news:cps3r8$6q9$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> >>> > >
> Marynata może być, tylko ta gałka mi jakoś nie leży. Ja to bym jeszcze to
> mięsko w marynacie przycisnęła czymś i obracała. A przed pieczeniem
> naszpikowałabym słoninką. A te słupki słoninki do szpikowania to bym
> obtoczyła w soli i pieprzu coby mięsko było bardziej smaczyste.
> Pozdrówka - Agnieszka
oo słupki ze słoniny do wolowego? nie robiłąm tak nigdy, czyli mam pociąć
słoninkę a potem nakłuć i wbić? i tak upiec?
dziękuję
|