Data: 2003-06-05 08:01:44
Temat: Re: pieczeń z mięsa mielonego (kurze i (lub) wieprzowe - Jak ?
Od: "Beata Księżyk" <b...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marcin" <M...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bbmqgv$lpl$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Beata Księżyk" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:6352-1054645891@exell.library.pl...
> >
> > to wystarczy kawałek takiej wieprzowinki (szyneczka, poledwiczka,
> > karkoweczka nawet boczuś) w przyprawy na 24 h i do piekarnika
> > Ja sole, pieprze (pieprz ziolowy), paprykuje, vegetuje, czosnkuje,
> > majerankuje. Pieke w naczyniu zaroodpornym.
> >
> > Mam jeszcze fajny przepis na takie cos do kanapek z boczku i piersi
> kurczaka
> > ale to mam w domciu i jutro moge podac.
> >
> > Beata
>
> Będę bardzo wdzięczny :)
>
>
>
dzis wieczorem go wklepie
|