Data: 2003-06-05 07:13:20
Temat: Re: pieczeń z mięsa mielonego (kurze i (lub) wieprzowe - Jak ?
Od: "Marcin" <M...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Beata Księżyk" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
news:6352-1054645891@exell.library.pl...
>
> to wystarczy kawałek takiej wieprzowinki (szyneczka, poledwiczka,
> karkoweczka nawet boczuś) w przyprawy na 24 h i do piekarnika
> Ja sole, pieprze (pieprz ziolowy), paprykuje, vegetuje, czosnkuje,
> majerankuje. Pieke w naczyniu zaroodpornym.
>
> Mam jeszcze fajny przepis na takie cos do kanapek z boczku i piersi
kurczaka
> ale to mam w domciu i jutro moge podac.
>
> Beata
Będę bardzo wdzięczny :)
|