Data: 2006-02-19 13:56:08
Temat: Re: pieczenie ziemniakow
Od: "qd" <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>
> Folia lub szklo powinno byc niezle pomazane olejem czy czyms tam
> tlustym. tak samo ziemniaki - ja wrzucam do torbki foliowej olej,
> do tego kartofle pociete w cokolwiek, dobrze tym woreczkiem
> podrzucam, macham i mietosze kartofle, potem wysypuje na blache i
> posypuje czym mi sie podoba. na pewno kminkiem, bo my jestesmy
> kminkozercy, czosnkiem, ziolami i piekarnik tak na jakies 180
> stopni. Poza tym "rozpedzam" te kawalki kartoflane w mikrofali -
> wtedy piekarnik bardziej goracy i krocej calosc trwa.
>
> Pierz
> K.T. - starannie opakowana
Opisz moze te pod majonezem? Tak smakowicie sie wizualizuja?
qd
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|