Data: 2001-03-29 12:58:17
Temat: Re: pilne
Od: "Ana" <a...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Wysocka" <m...@p...promail.pl> napisał w wiadomości
news:99vaa0$79f$1@zeus.man.szczecin.pl...
> Poradzcie,
> czy moge zrobic lazanie, tzn. do konca ze wszystkim + szpinak i zapiec, i
> podac ją dopiero nastepnego dnia?
> Tzn, czy taka odgrzewana bedzie dobra? Nie rozpaprze sie? Nie uschnie?
> Przygotowanie wymaga czasu, a ja chce podac ją gosciom i mam jeszcze duzo
> innych rzeczy do zrobienia.
> No wiec jak, moge zrobic dzien wczesniej i wstawic do lodówki?
> Joanna
>
Zdarzało mi się jeść lazanię na drugi dzień, co prawda mięsną a nie
szpinakową.
Na smaku nic nie traciła (a może nawet zyskała), tylko może ciut na
wyglądzie ...
W każdym razie dobrze ją zapakuj do przechowania.
Pozdrawiam
AniaK
|