Data: 2003-11-12 17:26:24
Temat: Re: pizza - dodatki
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 12 Nov 2003 17:59:31 +0100, "Misielin"
<MichalSadowski@_NOSPAM_acn.waw.pl> wrote:
>
>> trys, co juz sam nie wie co chce na kolacje, najpewniej kartofle
>> pieczone, ponacinane w plasterki, ale nie do konca, pomazane
>> miedzy plasterkami oliwa, do tego surowka z kapusty oraz tzw
>> cacyk. a na deser kisiel z wisni, bo znalazlam zadolowany sloik
>> wisni - dar!...a pomyslec, ze chodzila za mna grochowka......
>> K.T. - starannie opakowana
>
>
>a propos ziemniaczków pieczonych to polecamtaki sposobik:
>ziemniaczki obrac , pokroic w plasterki dosc cienkie .
>To samo zrobic z cebula.
>Na folii aluminiowej ulozyc na przemian ziemniak cebula , popieprzyc i
>posolic, zawinac i upiec takie kartofelki z niespodziewanka.
>Super smakuje z sosami lub jako dodatek do mieska.
>
>pzdr.
>
ooootak,...ja jeszcze robie takie reformowane kartofle -
pokrojone w plasterki, pomazane olejem i potem poskladane pionowo
w forme kartofla. upieczone.......
trys
K.T. - starannie opakowana
|