« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Marg" <s...@W...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: po co E476 w czekoladzie ? Date: Tue, 14 Feb 2006 06:30:35 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 7 Message-ID: <dsrteb$keg$1@inews.gazeta.pl> References: <dsqfli$q62$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pc117.lublin.sdi.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1139898635 20944 172.20.26.234 (14 Feb 2006 06:30:35 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 14 Feb 2006 06:30:35 +0000 (UTC) X-User: sterlitz X-Forwarded-For: 172.20.6.165 X-Remote-IP: pc117.lublin.sdi.tpnet.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:260226 Ukryj nagłówki No to ja już wiem, dlaczego nie udało mi się rozpuscić czekolady gorzkiej |
Zobacz także