Data: 2002-02-11 19:17:49
Temat: Re: poledwica po angielsku i na zimno
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Trzeba liczyc 15-20 minut na pol kilo poledwicy. No i nie kroic goracego
>miesa, ale odstawic dobre 10 minut conajmniej. Tata "surowizna" sie
>rownomiernie w tym czasie rozklada.
>ps. Ja bym poledwicy nie marynowala, bo mieso szlachetne. Dobra jest z
>wbitymi strzalkami czosnku, jezeli lubisz.
>
>Ewcia
a co Ty tu robisz?? Przeciez Ty jestes w Lyonie na kursie??? masz
juz dostep do grupy i w ogole swiata?
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|